2011. május 17., kedd

2. nap ~ Tíz dolog, amit szeretek a lolitában

1. Különleges. Olyan viselet, ami biztosan nem fog szembejönni velem az utcán, kitűnhetek a tömegből, és a legtöbb ember érdeklődését felkelti. Nem vagyok exhibicionista, de néha igenis jól esik, ha megbámulnak az utcán.
2. Gyönyörű. Egy szépen koordinált ruhába öltözött lolita, a megfelelő sminkkel és frizurával igazi esztétikai élmény.
3. Gyermeki. Olyan stílus, amely megengedi, hogy rajongjunk az egyszarvúkért, tündérekért, cukorkákért és masnikért, és hercegnőnek érezhessük magunkat.
4. Változatos. Annyi különböző alstílus létezik a lolita divaton belül, hogy mindenki garantáltan megtalálhatja az egyéniségéhez vagy éppen a pillanatnyi hangulatához leginkább megfelelőt.
5. Kreatív. Minden újabb koordináció lehetőséget ad arra, hogy szabadon engedjük a fantáziánkat, és megpróbáljuk minél tökéletesebben összeállítani a ruhadarabokat, vagy éppen megpróbáljunk belecsempészni valami újdonságot a megszokott stílusba.
6. Viktoriánus. Kicsit olyan, mint egy időutazás, lolitába öltözve néha úgy érzem magam, mint aki egy régi regényből lépett elő.
7. Japán. Nem tagadhatom a tényt, hogy többek között azért is szeretek lolita lenni, mert a szívemhez legközelebb álló országból származik a stílus.
8. Fényképek. Nagyon szeretem azokat a fotókat, amik a meeteken készülnek, mert ha rájuk nézek, és látom magam szép ruhában, szép helyszíneken, a barátaim között, mindig jó kedvem lesz.
9. Elérendő célok. Jó dolog álmodozni, vágyakozni egy-egy ruha után, és jó érzés, ha miután megdolgoztam érte, végre a kezemben tarthatok egy újabb darabot.
10. Társaság. A lolita stílus vonzerejéhez bőven hozzátesz az, hogy remek társaságban hódolhatunk neki. Nagyon sok barátságot köszönhetek annak, hogy lolita lettem.

 ~~~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése