2011. május 16., hétfő

1. nap ~ A lolita világ az én szememmel

Én tényleg hiszek abban, hogy minden lány hercegnőnek született, és a lolita pontosan ezt a belső hercegnőt hozza ki abból, aki komolyan foglalkozik ezzel a stílussal. 
Nincsen jobb dolog annál, mint amikor valaki harmóniában él önmagával és a világgal, és a lolita stílus segíthet megtalálni ezt a harmóniát.
A szépség szeretete, az apró dolgokban rejlő szépség felfedezése, az erre való képesség szerintem elengedhetetlenül fontos egy lolita számára.
A lolita stílus belső tartalma legalább olyan fontos, mint a külső megjelenési formái, hiszek abban, hogy amíg valaki legalább egy alapszinten nem teszi magáévá ezeket a belső tartalmakat, addig nem lolita, hanem csak egy lolita ruhába öltözött lány.
Különlegesnek érzem magam, amikor megbámulnak az utcán, és még a rosszindulatú megjegyzések sem tudják a kedvem szegni, mert tudom, hogy azok, akik nem viselik el ha valaki más mint az átlag, akik képtelenek meglátni a sokféleségben rejtőző szépséget, sokkal kevésbé színes és érdekes világban élnek, mint én.
Jó lenne, ha a lolita közösségek mentesek lehetnének mindennemű irigységtől és intrikától, de sajnos a csupa lányokból álló közösségekben, akármivel foglalkozzanak is, ez szinte elkerülhetetlen.
A lolita pillanatok az életemben - mint például egy csésze tea egy szép porceláncsészében, miközben egy Jane Austen regényt olvasok halk zene mellett - lelkileg mindig feltöltenek, és segítenek, hogy a világot újra szépnek lássam.

3 megjegyzés:

  1. Annyira szépen összefoglaltad <3

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen összefoglaltál mindent ami igazán fontos lehet. Ez a helyes hozzállás,vállalni kell a magad stílusát:D

    VálaszTörlés