2011. szeptember 20., kedd

Maybe SALE~

Jó régen nem írtam már. Igazából most is csak egy olyan kérdésem lenne, hogy esetleg érdekelne-e valakit a Sugary Carnival replika szoknyám. Ugyanis a múlt héten megvettem egy másik wishlistes szoknyámat is, ami már úton van felém, és hát nem volt olcsó mulatság, maradjunk ennyiben :'D Nem árulom el, hogy melyiket vettem meg (én is csak akkor fogom elhinni, ha már itt lesz a kezemben), amint ideér, teszek fel képeket róla ^^ Tehát lehetséges, hogy megválok a Sugarytól, ha érdekel valakit, írjon bátran ^^

~~~

18 megjegyzés:

  1. Mennyiért válnál meg tőle? :S

    VálaszTörlés
  2. 15000 körül szeretném eladni, a hozzá illő SS zoknival és a headbow-val együtt :)

    VálaszTörlés
  3. Hümmm, hümm, pedig fekete... Ha addig nem veszi meg más, akkor lehet, hogy majd jelentkezek érte. :)

    VálaszTörlés
  4. Rendben, gondold meg :) Viszont ha a hétvégéig nem lesz rá itthon komoly jelentkező, akkor felteszem egl-re..

    VálaszTörlés
  5. Méreteket lehet tudni? Mennyire gumis a dereka, ilyesmi? :)

    VálaszTörlés
  6. A Clobba szerint free size, a dereka 64-78 centi között van, eléggé gumis :) A hossza 52 centi. És az enyém speciel nagyon szépen van megcsinálva, sajnálok is megválni tőle, dehát kell a pénz, és most úgyis meglett két álomszoknyám :)

    VálaszTörlés
  7. Hmhmhmmmmm. Próbára esetlegesen lenne lehetőség? Sajnos manó méreteim vannak és pl a BL Mes 64 centis dereka volt hogy nagynak bizonyult a végén...:s

    VálaszTörlés
  8. Persze, fel lehet próbálni :) Csütörtökön Pesten leszek, ha aznap jó neked valamikor, összehozhatunk egy találkozót :)
    Amúgy meg mivel van derék-masnija (vagy hogy mondják a waist-ties-t magyarul!? xD), össze lehet húzni kisebbre... Egy próbát mindenesetre megér ^^

    VálaszTörlés
  9. Ó, ez nagyon jó lenne~
    Csütörtökön meddig vagy elérhető Pesten? Mert nekem kb 4ig van kinn Gödöllőn órám, szóval ilyen 5-fél5 fele tudok mondjuk egy Nyugati vagy hasonló csomópontnál lenni. :)

    VálaszTörlés
  10. Hm... Gödöllőről HÉV-vel jössz vissza gondolom... Csak mert nekem meg 17:20-tól órám van a BKF-en, ami ugye ott van a gödöllői hév állomásnál... Szóval akár ott is, vagy az Árkádnál is találkozhatnánk :)

    VálaszTörlés
  11. Örsön? Tökéletes lenne. :)
    16:06kor indul a HÉV Gödöllőről, 16:54kor érek be vele.
    5kor a Gombánál, vagy az Árkád aluljárós bejáratánál mondjuk? :D

    VálaszTörlés
  12. Legyen az Árkád aluljárós bejárata :) Viszont akkor nekem csak negyedórám lesz kb., aztán rohannom kell a suliba ^^" De majd keresünk egy mosdót és gyorsan felpróbálod a szoknyát :)

    VálaszTörlés
  13. Elég jól ismerem az Árkádot, és megpróbálok nem elfelejteni úgy öltözni, hogy könnyen fel tudjam kapni a szokit, jó? :)

    VálaszTörlés
  14. Vagy azt is lehet hogy megmondod hogy mikor végzel, és addigra én odamegyek az Árkádhoz. És akkor nem lesz kapkodás se...:)

    VálaszTörlés
  15. Nekem igazából jobb lenne, ha 5-kor találkoznánk, mert akkor az órám után egyből tudnék menni a Keletibe és elérném a korábbi vonatot haza ^^" Így is túl hosszú a napom, reggel 7kor elmegyek itthonról és kb. este fél 10re érek haza x'D

    VálaszTörlés
  16. Oké, abszolút érthető. :)
    Akkor tegyük keresztbe az ujjainkat és reménykedjünk hogy nem tartják tovább az órám...:D
    De elvileg megvan a telefonszámod a legutóbbi rendelés kapcsán, szóval ha bármi gebasz van akkor írok/hívlak. :)

    VálaszTörlés
  17. Oké :) Ha valami okból kifolyólag nem érsz oda 5-re, akkor írj/hívj, és akkor találkozunk az órám után (18:40-kor van vége).

    VálaszTörlés
  18. Szia!
    A gmailem épp makacskodik, írtam neked facebookon üzit...:3

    VálaszTörlés