2012. június 21., csütörtök

mert élek még.

Még mindig nem az igazi. Nem is lehetek nyugodt, amíg néhány dolog nem rendeződik körülöttem és bennem. De vannak azért jobb napok. Mint például a mai.


 

Ezt a finomságot hozta ebédre Bandi bácsi, a futár apáék étterméből ^^

Aztán pedig jött a postás, és valami olyat hozott, amire egyáltalán nem számítottam még:


Hmm~ Mi lehet benne? ^^


Múlt kedden találtam egl-en ezt a cipellőt, ami az álomcipőm volt már ezer éve... Nem volt annyi pénzem, ezért kértem a lánytól egy rövid payment plant, az összeg felét kifizettem neki aznap, a másik felére pedig ma küldte az invoice-t... És még mielőtt elküldtem volna a pénzt, már itt volt a cipő! 


Gyönyörű, kifogástalan állapotban van, és ami a legfontosabb, jó a lábamra! A lolita cipőkkel eddig nem igazán volt szerencsém, most is féltem kicsit tőle, bár az LL-es Baby csizma jó a lábamra, dehát nem lehettem biztos benne. 



Tökéletes és kényelmes ^^ Imádom <3

~~~

Valamelyik este ültem a gépnél, és hirtelen valami motoszkálást látok a lámpánál... Odanézek, hát ez a dög mászik felém az íróasztalon o.O


Összefostam magam ahogy kell, de persze okos kislányként nem ám lecsaptam, amikor még elérhető közelségben volt, hanem lefényképeztem :'D Az icipici pók meg fogta magát, és eltűnt, én meg utána alig mertem elaludni, nehogy előmásszon valahonnan, és álmomban megegyen ^^"

~~~


<333

2012. június 4., hétfő

Bizonytalanság. Félelem. Kedvetlenség.

Jövő. Lehetőségek. Lehetetlenségek.

Mert hát végül is mihez értek én? Mit érek én?

Nem látom az utam. Nem tudom, merre visz. Nem tudom, mit akarok.

Sötétség.